українська моварусскийenglish

Шляхами добра

(30.04.11 12:49)

Національний фонд «Україна – дітям» у рамках благодійної програми «Шляхами добра» у квітні 2011 року надав благодійну допомогу взуттям, речами, які Фонд отримав від Єпископату Української лютеранської церкви, засобами для прання від компанії «МАКБРАЙД», одягом, наданий асоціацією багатодітних сімей та дітей-сиріт Приірпіння, подарунками для дітей, які Фонду від благодійної організації «Відкрите серце», оргтехнікою (різноманітними багатофункціональними принтерами), засобами гігієни, іграшками та сувенірною продукцією:

-  Київському міському центру серця - подарунки для дітей, оргтехніка;
-  дитячому Зразковому ансамблю «Шанс» Будинку дитячої творчості Подільського р-ну м. Києва з нагоди 15-річчя створення колективу – іграшки, подарункові сувеніри;
-  Потіївській спеціальній школі-інтернату для дітей з ДЦП та наслідками поліомієліту (Житомирська обл.) – засоби гігієни, засоби для прання «АRО», одяг та взуття;
-  спілці сімей «Ассоль» міста Василькова Київської області, які виховують дітей-інвалідів  - засоби гігієни для інвалідів та хворих.

До свята Великодня

(27.04.11 12:31)

Щороку Національний фонд «Україна-дітям» у світлий день Воскресіння Христова відвідує вихованців шкіл-інтернатів, дитячих будинків, притулків, щоб привітати їх із цим святом.

У цьому році 27 квітня представники Національного фонду "Україна-дітям" та Єпископату Української Лютеранської Церкви завітали із благодійною місією до старих знайомих – учнів Потіївської спеціальної школи-інтернату для дітей з наслідками поліомієліту та церебральним паралічем (Житомирська обл.). Ця школа-інтернат – спеціалізований учбовий заклад для дітей, що мають різні фізичні вади здоров’я та розвитку. Як завжди, гостям у школі-інтернаті були дуже раді, приймали дуже тепло та сердечно.

До Свята інтернату були подаровані: пасхи, одяг та взуття, засоби гігієни та миючі засоби, канцелярські приладдя, оргтехніка.

Передача медпрепаратів

(25.04.11 12:17)

Національний фонд «Україна – дітям» впродовж багатьох років успішно співробітничає з представництвом компанії «Мілі Хелскере Лімітед» (Великобританія) в Україні.

У квітні 2011 року представництво компанії «Мілі Хелскере Лімітед» виділило Фонду на благодійній основі 16968 упаковок препарату «Нейрон», 6840 упаковок «Мілістану мультисимптомного суспензія», 7546 упаковок «Фракталу» і 1900 упаковок «Геміксу» на загальну суму близько 1, 4 млн.грн.

Ці препарати відповідно застосовуються для лікування невритів, симптоматичного лікування грипу і інших, гострих респіраторно-вірусних інфекцій, що супроводяться підвищенням температури тіла, болем в м'язах і суглобах, головним болем, заложенностью носа, нежиттю і лікування хронічних запорів.

Після проведення роботи по розмитненню Фонд на благодйній основі передасть ці препарати медичним установам і лікарням більшості регіонів України, а також багатодітним сім'ям, які виховують дітей-інвалідів, детей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки.

Національний фонд «Україна – дітям» висловлює свою сердечну вдячність керівництву і працівникам компанії «Мілі Хелскере Лімітед» за надану допомогу та можливість забезпечення медпрепаратами найуразливіші верстви населення.

Вітання друзів з 15-річчям

(11.04.11 15:12)

Вже 10 років Національній фонд «Україна - дітям» співпрацює з дитячим Зразковим ансамблем «Шанс» Будинку дитячої та юнацької творчості Подільського р-ну м. Києва.

Ця співпраця давно перейшла в дружні взаємини. Протягом всього часу Фонд допомагає цьому колективу, надає підтримку в проведенні всіляких святкових заходів, придбанні концертних костюмів і взуття, запрошує колектив на вистави та свята Фонду, піклується про відпочинок і оздоровлення учасників ансамблю. Колектив, у свою чергу, охоче бере участь в заходах Фонду.

Цього року дитячий Зразковий ансамбль «Шанс» святкує своє 15-ліття. Восьмого квітня відбувся концерт, на який були запрошені благодійники і друзі колективу, автори пісень, випускники і батьки вихованців. Працювало жюрі. Свято сучасних дитячих пісень, яскравих костюмів, оригінальних аранжувань, хореографічних композицій повернуло всіх присутніх в світ щасливого дитинства. Багато теплих слів пролунало зі сцени на адресу вихованців і керівників колективу. За вагомий особистий внесок у багатосторонній розвиток дітей, реалізацію гуманітарних і благодійних програм була нагороджена керівник дитячого Зразкового ансамблю «Шанс» Чистота Світлана Миколаївна орденом Національного фонду «Україна - дітям» «За вагомий внесок у навчання та виховання дітей України» ІІ ступеня. Директор Фонду С.П. Лівенцов вручив винагороду і побажав колективу подальших творчих успіхів і досягнень.

Компетентне журі відзначило майстерність юних артистів. Колектив підтвердив звання «Зразковий».

Як і в минулі роки, Фонд взяв участь в організації і проведенні цього заходу: була надана допомога в придбанні концертного взуття, залучені  спонсорські кошти на проведення свята, придбані подарунки, надані транспортні послуги та інше.

Національний фонд «Україна - дітям» разом із Зразковим ансамблем «Шанс» щиро дякує Компанії ДП «КМ ТЕХНО» за підтримку юних талантів та надану фінансову допомогу для проведення святкового концерту.

Телеканал "ВІК" – новини Бердичева

(04.04.11 13:07)

Бердичівський союз інвалідів поповнився новим оздоровчим знаряддям

 

 Вкотре з подарунками до Бердичівського союзу інвалідів завітав президент благодійної організації “Відкрите серце” Петро Залізний. Цього разу привіз членам союзу спеціальну мазь для загоювання ран, тренажер, ротатори та ходунки. Нагоди зробити такі подарунки інвалідам, каже Петро Залізний, він навіть не шукав.

Петро Залізний, президент благодійної організації “Відкрите серце”: «Як тільки ми десь у когось щось знайшли, попросили... Можу сказати, що останнім часом ми дуже гарно співпрацюємо з Національним фондом “Україна - дітям”. Дана допомога якраз від них. Вони нам дали і ми одразу привезли нашим друзям. Чого я кажу друзям, бо ми з союзом інвалідів працюємо майже 15 років. Дуже часто ми влаштовуємо акції з нагоди свят. Але коли у нас є чим допомогти, ми не чекаємо свята».

Ніна Ковальчук, голова Бердичівського союзу інвалідів: «Йому не треба чекати свята, до нього не треба звертатися. Я сиджу, дивлюся — двері відчиняються і заходить Петро Миколайович. Каже, що знайшов “стоячечки” й тренажер.»

Ніна Ковальчук вже склала списки тих, хто першими будуть випробовувати тренажер у дії, кому що розподілити. Людей, які потребують цих допоміжних засобів у союзі нараховується чимало.

Ніна Ковальчук, голова Бердичівського союзу інвалідів: «У мене дуже багато інвалідів, які після інсульту. Їм потрібна “стоячечка”, щоб вставати. Люди, які мають приватні будинки, можуть вийти з ротатором до магазину, по двору проїхати».

Окрім цих подарунків, Петро Залізний привіз членам союзу також запрошення на щорічний фестиваль християнської музики. Адже, каже благодійник, людям із вадами здоров’я, як нікому іншому, треба багато духовної їжі.

 Автор: Ніна Сільченко, дата: 2011-04-03