українська моварусскийenglish

Проект «Дитяче харчування»

(01.08.08 15:22)

 Продовжується успішне виконання проекту «Дитяче харчування», що направлений  на надання допомоги у забезпеченні продуктами дитячого харчування будинків дитини, дитячих будинків та лікарень, малозабезпечених та багатодітних сімей з малюками. У рамках цього проекту ЗАТ «ХіПП-Україна» у травні та червні 2008 року надало Фонду 11 тон сухих молочних сумішей. Високоякісні молочні каші з фруктами були передані згідно з попередніми заявками у 11 регіонів України:

-         Асоціації неонатологів України;

-         Українській дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ»;

-         дитячому відділенню Київської міської клінічної лікарні «Київський міський центр серця»;

-         дитячим обласним лікарням Київської у м. Боярка, Вінницької,  Полтавської, Тернопільської та Чернігівської областей;

-         багатодітним, малозабезпеченим сім’ям та сім’ям, що виховують дітей-інвалідів, міста Києва та Київської області (міст Васильків, Фастів та Ірпінь);

-         через представництва Національного фонду «Україна-дітям» у Харківській, Житомирській, Кіровоградській та Рівненській областях благодійна допомога дитячим харчуванням була надана місцевим будинкам дитини, дитячим будинкам та лікарням,  малозабезпеченим сім’ям.

Від імені малюків, їхніх батьків, лікарів дякуємо ЗАТ «ХіПП-Україна» за надану допомогу та надіємося на подальше плідне співробітництво.