українська моварусскийenglish

Допомога Ніжинському притулку

(12.06.08 10:24)

В рамках акції «Україна-дітям» 11 червня представники Національного фонду «Україна-дітям» Єпископату Української Лютеранської церкви відвідали притулок для дітей у місті Ніжин Чернігівської області. Ця установа для дітей віком від 3 до 18 років, які попали в складні умови. В притулку проживають  діти-сироти та діти, які залишилися без батьківського піклування, діти, батьки яких позбавлені батьківських прав через невиконання батьківських обов’язків та жорстоке поводження, безпритульні діти – діти, які були покинути батьками, самі залишили сім’ю або дитячі заклади, де вони виховувались. Потрапляють діти до притулку по різному: доставляються працівниками міліції, представниками служб у справах неповнолітніх, є випадки коли дитина знаходячись у життєвій безвиході сама звертається за допомогою. Хлопці та дівчата потрапляють у цей заклад у жахливому стані: занедбані, голодні, з педикульозом та різними інфекціями, тому у притулку завжди є особливі потреби у миючих засобах та засобах гігієни, одязі, взутті, а також канцприладді та дидактичних матеріалах. Представники Фонду та УЛЦ передали притулку благодійну допомогу: одяг, постільне приладдя, іграшки, печиво, цукерки, самаритянських подарунків для дітей від Центру християнського  співробітництва.

Свято до Дня захисту дітей в онколікарні

(04.06.08 16:30)

У Київській міській онколікарні (м. Київ, вул. Верховинна, 69)  4 червня відбулася спільна благодійна акція Національного фонду "Україна-дітям" та жіночої  громадської організації "Амазонки" для дітей, що знаходяться на стаціонарному лікуванні у дитячому відділенні. На свято до хворих дітей завітав добрий веселий клоун. Загадками, смішинками,  іграми дорослі прагнули розвеселити маленьких пацієнтів, щоб вони хоч на короткий час могли забули про свій діагноз. З наборами цукерок подарунками гості постаралися передати хворим дітям та їх батькам частинку людського тепла і співчуття. Фонд дякує Український Національний комітет "Сумка самарянина" за передані до свята для хворих дітей самаритянські подарунки.

Відкриття Всеукраїнської акції "Україна-дітям"

(02.06.08 10:00)

Традиційно в рамках Всеукраінської акції "Україна-дітям" до Дня захисту дітей Національний фонд "Україна-дітям" провів низку різноманітних благодійних заходів. Відкриття акції відбулося 30 травня у концерт-холі "АLLEGRO" цирковою виставою. Це свято організовано спільно з ВГО "Циркова  спілка Кобзова". На виставу були запрошені  600 дітей з багатодітних сімей,  інваліди, діти-сироти, а також обдаровані діти з Кіровоградської та Київської областей та міста Києва. Високо професійний колектив циркових артистів привітав запрошених на свято дітей цікавою виставою. Національний фонд "Україна-дітям" подарував маленьким глядачам книжки та набори солодощів.