українська моварусскийenglish

Ліки для дітей соціально-незахищених категорій

(29.05.07 11:54)

Одним із основних завдань Національного фонду „Україна – дітям” є соціальний захист матерів і дітей, тому такій програмі, як  „Здоров’я дітей” надається особлива увага. Забезпечення реалізації більшості проектів і програм Фонду здійснюється завдяки налагодженню співпраці з вітчизняними та зарубіжними компаніями, фірмами та підприємствами. Участь у чисельних благодійних заходах Фонду фармацевтичних компаній та передача ними медикаментів вже стали доброю традицією.

В травні 2007 року  компанія „ЮНІФАРМА”, з якою встановлені давні зв’язки,  безкоштовно передала Національному фонду „Україна-дітям” 5096 флаконів лікарського засобу  "КОЛАДОЛ"  загальною вартістю 30576 грн. "Коладол" – препарат парацетамолу, який виявляє знеболювальну, жарознижувальну та слабку протизапальну дію.

Одну тисячу флаконів цього препарату передано обласній дитячій лікарні м. Боярка для дітей, які знаходяться на стаціонарному лікуванні. Решта – 4 тисячі флаконів препарату передано до обласних  та районних дитячих лікарень Волинської, Хмельницької, Рівненської, Харківської, Кіровоградської, Херсонської областей України і міст Києва і Севастополя.  Завдяки застосуванню препарату "КОЛАДОЛ" можна пролікувати біля 1 тисячі дітей віком від 3 до 12 років.

Інформацію про проведення благодійної акції передачі препарату "КОЛАДОЛ" обласній  дитячій лікарні м. Боярка розміщено на шпальтах газет „Обзор” № 57 від 16.05.07. та „Київський вісник” № 51 від 22.05.07.

Одним із активних партнерів Фонду є компанія „Альба України”, яка передала безкоштовно в травні 2007 року Фонду „Україна-дітям” 5000 упаковок препарату "ЕССЕЛ ФОРТЕ" загальною вартістю 90900 грн., цей препарат  застосовується при захворюваннях печінки.

"ЕССЕЛ ФОРТЕ" передано 11 лікарням та медичним закладам міст Києва, Севастополя, Київської, Волинської, Кіровоградської та Рівненської областей.

"Віночок для друзів" - 12 років ансамблю "ШАНС"

(14.05.07 14:38)

Понад 6 років Національний фонд «Україна - дітям» співпрацює з дитячим Зразковим ансамблем «Шанс» Будинку дитячої творчості Подільського району м. Києва. Колектив неодноразово брав участь в різноманітних акціях Фонду, а Фонд, з свого боку, допомагав «Шансу» з придбанням концертного взуття та костюмів, запрошував на благодійні заходи, дарував путівки на відпочинок. У 2005 році ансамбль відзначав своє 10 річчя. В цьому році, а саме 13 травня, великим концертом «Віночок для друзів» «шансики» святкували 12 річчя створення колективу. Національний фонд «Україна - дітям» допоміг ансамблю в організації цього заходу. Під час концерту з побажаннями творчих успіхів та досягнень директор Фонду С.П. Лівенцов подарував вихованцям колективу 15 безкоштовних путівок на відпочинок у липні ц.р. в дитячому оздоровчому центрі на узбережжі Чорного моря. Сподіваємося на подальшу дружбу та співпрацю.