українська моварусскийenglish

Допомога Згурівській школі-інтернату.

(13.01.07 17:23)

12 січня 2006 року Національний фонд „Україна-дітям” з нагоди Новорічних та Різдвяних свят підготував та передав Згурівській спеціальній загальноосвітній школі – інтернату для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування благодійну гуманітарну допомогу.

Новорічні і Різдвяні свята – завжди очікувані і бажані, особливо дітьми. Усі діти чекають на подарунки, сподіваються, що здійсняться всі найпотаємніші мрії. У теперішній нестабільний час не всі дітлахи можуть отримати бажані подарунки; а дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування взагалі важко сподіватися на свято.

Саме з метою допомогти таким дітям, хоча б трішки покращити їм життя, розроблена і вже протягом багатьох років діє програма Фонду „Шляхами добра”.

Згідно цієї програми, до Новорічних і Різдвяних свят, Фонд передав вихованцям Згурівської школи-інтернату новорічні солодкі подарунки, комплекти постільної білизни та безліч різноманітних дитячих книг.

 

Новорічне свято для онкохворих дітей

(12.01.07 17:00)

12 січня 2007 року, напередодні старого Нового року, Національний фонд "Україна-дітям" спільно з КМГО "Амазонки" та із представниками Української Лютеранської церкви традиційно відвідали дитяче відділення Київської міської онкологічної лікарні.

Зараз в дитячому відділенні КМОЛ знаходиться на лікуванні 30 онкохворих діток. Вони через складність перебігу хвороби, перебуваючи на стаціонарному лікуванні, не мають можливості відвідувати інші дитячі Новорічні заходи. Тому, протягом багатьох років, Фонд спільно із людьми доброї волі організовує свято дітям безпосередньо у лікарні, таким чином намагаючись хоча б трошки звеселити малюків, розвіяти сум на їхніх обличчях та подарувати частинку Новорічного дива. 

Дітлахів вітали із Новорічними святами Снігова Баба та звичайно Дід Мороз. Вони порадували присутніх конкурсами, загадками, скоромовками та різноманітними рухливими іграми. Але на жаль, багато дітей не змогли взяти участь у святі, тому що в цей час знаходилися на термінових процедурах, від яких залежить їхнє життя. Але всім були подаровані прекрасні подарунки: книжки, соки, буклети-оберіги, солодкі новорічні набори, а також чудові самаритянські подарунки. А ще хворим, яким необхідне особливе харчування у період одужання, Фонд передав овочеві суміші і пюре фірми ХіПП.

Всі гості поздоровили дітей зі Новорічними святами та побажали їм як найшвидше одужати і не хворіти у Новому році.

Найкращий подарунок для дітей, хворих на ДЦП

(04.01.07 15:40)

3 січня 2007 року Національний фонд „Україна-дітям” отримав від Міжнародної клініки відновного лікування  (м.Трускавець), яку очолює Генеральний директор, Герой України, професор, доктор медичних наук, член Наглядової ради Національного фонду „Україна-дітям” Козявкін Володимир Ілліч - 50 путівок на амбулаторне лікування для дітей  з  дитячим  церебральним паралічем.  

Фонд щиро вдячний Міжнародній клініці відновного лікування за плідну співпрацю, підтримку та чуйне ставлення до хворих дітей. 

Путівки будуть розподілені хворим дітям соціально-незахищених категорій з різних сіл та міст України, для них це єдина можливість отримати кваліфіковану допомогу, видужати та відчути себе повноцінними громадянами нашої батьківщини.