українська моварусскийenglish

Ансамбль "Шанс" отримав обновку

(31.03.06 10:30)

Минулого року дитячий Зразковий естрадний ансамбль "Шанс" /м. Київ/ святкував своє 10-річчя. До свого ювілею вихованці ансамблю готувалися дуже ретельно і з великим захопленням. Спільними зусиллям Національного фонду "Україна - дітям" та керівництва ансамблю святковий концерт, з нагоди ювілею, відбувся в рамках Всеукраїнської акції "Україна - дітям", яка традиційно проводиться Фондом до Дня захисту дітей.

Щоб створити дітям гарне свято, потрібно було вирішити багато різноманітних проблем: забезпечити концертний зал із необхідним звуковим та світловим оформленням, організувати дітям подарунки, вирішити безліч питань по концертній програмі тощо. Ще тоді, при підготовці свята, особливо гостро постало питання придбання концертного взуття. На той час його не вдалося вирішити. Але життя триває, плине час, діти і далі займаються в колективі, а тому подарунки їм робити ніколи не пізно.

Тому наприкінці березня Національний фонд "Україна - дітям" передав вихованцям ансамблю 22 пари нового концертного взуття, яке було пошито за спец замовленням завдяки благодійному внеску ВО "Квазар-мікро".

Бажаємо ансамблю "Шанс" нових творчих здобутків та перемог.

"Крафт Фудз Україна" знову допомагає дітям

(27.03.06 10:00)

Наш давній партнер і друг ЗАТ "Крафт Фудз Україна" постійно винаходить можливість допомогти дітям України. Лише в січні Національний фонд "Україна - дітям" отримав від них шоколад "Мілка", чіпси "Cerezos" та дитячі шарфи "Мілка", а вже наприкінці березня знову надійшла благодійна допомога у вигляді картопляних чіпсів "Estrella".

Понад 650 кг хрусткого задоволення Фонд передав дітям-сиротам, дітям з малозабезпечених та багатодітних родин, дітям, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи, а саме:

-         Міжнародній асоціації "Допомога родинам Чорнобиля";
-    Спілці інвалідів Чорнобиля Святошинського району;
-    КОО "Українська Спілка Ветеранів Афганістану";
-    Київському військовому ліцею ім. Івана Богуна.

Національний фонд "Україна - дітям" висловлює щиру подяку колективу "Крафт Фудз Україна" за надану благодійну допомогу і сподівається на подальшу співпрацю.

Благодійна допомога медпрепаратами виробництва ЗАТ „Біофарма”

(21.03.06 10:33)

 

20 березня 2006 року ЗАТ „Біофарма” надало на благодійних засадах Національному фонду „Україна – дітям” бактерійні медпрепарати власного виробництва на суму понад 20 тис. грн.: біфідумбактерін сухий в капсулах; біфікол сухий в капсулах; лактобактерін сухий в капсулах. Ці препарати застосовуються для лікування дітей ( у тому числі недоношених) з кишковою дисфункцією невстановленої етіології, в комплексному лікуванні з пневмонією, сепсисом та іншими гнійно-інфекційними захворюваннями.

Завдяки благодійній допомозі, бактерійними медпрепаратами буде проліковано близько 800 хворих на дисфункції кишковика, які проходять лікування у лікарнях м. Києва  (дитяча клінічна лікарня № 2; міська клінічна лікарня № 5; Асоціація неонатологів І ПАГ АМН України; лікарня ГУ МВС України).

Фонд висловлює щиру подяку колективу  ЗАТ „Біофарма” за надану благодійну допомогу і сподівається на подальшу співпрацю для блага дітей – майбутнього України.

Допомога дітям Хмельницької області

(15.03.06 11:53)

Діяльність Національного фонду "Україна-дітям" поширюється на всю територію нашої країни. Такий масштаб охоплення можливий лише завдяки плідній і злагодженій роботі обласних представництв Фонду.

Хмельницьке обласне представництво Фонду, яке очолює Козловський Юрій Миколайович, активно співпрацює із обласним відділення Дитячого фонду України і, як висловлюються керівники обох обласних відділень Фондів – "працюємо в тісній співдружності та в одному ключі". Робота ведеться різноманітна: систематично надається дітям області гуманітарна допомога, продукти харчування, проводяться різнопланові заходи, акції у віддалених куточках області, у спортивно-оздоровчому таборі "Бакота". Але виникають труднощі із доставкою допомоги до шкіл-інтернатів, до дітей із багатодітних малозабезпечених родин.

Представництво Фонду у Хмельницькій області у вересні минулого року звернулося до Національного фонду "Україна-дітям" з проханням передати для робочих потреб представництва будь-який можливий транспорт.

Зважаючи на великий обсяг діяльності Хмельницького обласного представництва Фонду було прийнято рішення про передачу йому мікроавтобусу для оперативного вирішення усіх нагальних проблем допомоги дітям Хмельниччини.

Вирішивши всі технічні питання щодо передачі транспорту, 10 березня 2006 року мікроавтобус, завантажений різноманітними дитячими книжками, ліками, а також інвалідним візком, вирушив до Хмельницької області, щоб допомагати людям творити добро, опікати майбутнє нашої України – дітей.