українська моварусскийenglish

Всеукраїнський конкурс „Вшануємо Вашу пам’ять”

(01.03.05 09:54)

 

Національний фонд „Україна-дітям” спільно з Національною телекомпанією України оголосив про проведення Всеукраїнського конкурсу, присвяченого 60-річчю перемоги у Великій Вітчизняній війні, „Вшануємо Вашу пам’ять”.

Конкурс проводиться з 1 березня по 15 квітня 2005 року.  

Метою Конкурсу є активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, виховання у підростаючого покоління шани та поваги до історичного минулого свого народу.

Тема Конкурсу: Велика Вітчизняна війна 1941–1945 рр.

Умови участі у Конкурсі:

До участі в Конкурсі запрошуються діти віком від 9 до 14 років.

На Конкурс подаються власні літературні матеріали, обсягом не більше 10 друкованих аркушів, у формі:

-                оповідання

-                нарису

-                віршів

-                репортажу або сценарію короткометражного фільму.

Участь у Конкурсі може бути лише індивідуальною. У супроводжуючих документах зазначається: назва роботи, ім'я та прізвище автора, дата народження, повна поштова домашня адреса, контактний телефон, адреса і телефон навчального закладу.

Друковані літературні твори надсилаються до 15 квітня 2005 року на розгляд Всеукраїнського журі Конкурсу за адресою: 04119, м. Київ, вул. Мельникова, 42, Національна телекомпанія України, програма “Подорож у дитинство”.

Склад Всеукраїнського журі Конкурсу затверджується спільним рішенням Національної телекомпанії України та Національного фонду "Україна-дітям".

Конкурс проводиться по двох вікових категоріях: 9-11 років та 12-14 років. В кожній віковій категорії визначаються переможці: лауреати 1, 2, 3 премії.

На переможців Конкурсу очікують призи та подарунки.

Роботи учасників Конкурсу не рецензуються і не повертаються.

Авторські права на роботи переможців Конкурсу переходять до його організаторів, які залишають за собою право їх використання при організації виставок, реалізації міжнародних гуманітарних програм.

Підсумки конкурсу будуть оголошені у спецвипуску телепрограми “Подорож у дитинство”  на каналі УТ-1.